Cardlay opnår en af fintechbranchens største investeringer

Få måneder efter udstedelsen af en banklicens til Lunar Way kan den danske fintechbranche igen hæve champagneglasset højt. Firmaet Cardlay har nemlig opnået en investering på 70 mio. kr.

Dermed tegner Cardlay med base i Odense sig for en af de absolut største kapitalindsprøjtninger hidtil i branchen, der står bag teknologiske løsninger til finanssektoren.

Jørgen Christian Juul, forrest, har fået flere økonomiske muskler, efter at bl.a. bestyrelsesformand Torben Frigaard har investeret i firmaet Cardlay. Samtidigt har Juul indgået en aftale med SEB, der står bag Eurocard, som nu tilbyder den digitale platform fra Fyn til sin 1 million kunder i Norden.

- "Jeg kom med for lidt over et år siden og blev bedt om at træde ind som bestyrelsesformand, da virksomheden skulle til at eksekvere på en global strategi, som er noget af det, jeg ved noget om - bl.a. fra min tid i E-conomic og Mobile Industrial Robots (MIR)", siger Torben Frigaard Rasmussen, der har investeret et to-cifret millionbeløb i Cardlay.

Kilder:

 

Recent blog posts