Torben Frigaard Ramussen

Bestyrelsesformand & Bestyrelsesmedlem

Aktiv i bestyrelsen i 20+ virksomheder

Aktivt involveret i stort og småt

Udover sit store arbejde som forretningsmand og investor bruger Torben meget tid på bestyrelsesarbejde, hvad end det er som formand eller medlem.

Han sidder blandt andet i dag som næstformand i Den Fynske Bladfond og er kendt som en investor og professionelt bestyrelsesmedlem, der gerne vil ind og spille en aktiv rolle for at hjælpe virksomheden og iværksætteren bedst muligt.

En af kendetegnene ved Torbens måde at sidde i bestyrelse på er, at han ikke bare læner sig tilbage og håber på det bedste, men derimod involverer sig aktivt. “Jeg følger firmaet tæt og får at vide på ugebasis, hvad der sker af stort og småt. Hvis jeg venter til et bestyrelsesmøde før jeg rykker, er det for sent”.

Hjælper med hverdag og strategi

Torben er ikke bange for at tage ud – både når der bliver kaldt og ikke bliver kaldt. Han hjælper både med stort og småt som bestyrelsesformand eller bestyrelsesmedlem, og trækker på mange års erfaring fra både start-up og scale-up virksomheder. “Jeg kommer forbi og hjælper hvor jeg kan. Det er også derfor jeg kan lide de små og mellemstore virksomheder. Det er hurtigere at gå fra beslutning til handling.”