SPECIALIST I AT SKALERE OG EKSEKVERE

Torben har mange års erfaring som investor og Business Angel. Han er strategisk, analyserende og specialist i at skalere og eksekvere.

Torben har mange års erfaring indenfor iværksætteri. Han har siddet på begge sider af bordet, og har derfor et særligt øje for at spotte start-ups med talent og potentiale til at skalere. Når talentet er spottet, sikrer han at kemien er på plads. Det er afgørende for et godt samarbejde, hvor målet er at få dem til at lytte til hvad han siger, og ikke bare gøre som han siger.

Torben arbejder bedst med 1000 bolde flyvende i luften på én gang, hvilket han er mester i at styre rundt med. Dette ses tydeligt i det store engagement han lægger hos adskillige virksomheder. Udover det store stykke arbejde han laver hos TPC Management, så er han nemlig også bestyrelsesformand og/eller investor i mere end 25 andre virksomheder.

Personligt er Torben meget opmærksom på folk omkring sig. For ham er det vigtigt, at alle har det godt og trives - det giver god energi og motiverer. Han er positiv, arbejdsom og forsøger altid at have ja-hatten på, - også i træningscentret, hvor han løfter 200 kilo i dødløft, imens kan han nævne de fleste navne på spillerne i NLF.

Torben er en mand med fart over feltet, men når han når til fredag aften, så skal der landes ovenpå en spændende og travl uge. Det gør han med et godt glas vin på Tanken 16s tagterrasse, eller i selskab med gode venner.

POWER STATEMENTS

"Learning comes from mistakes. If we make no mistakes, we are not doing enough. But do not repeat mistakes."

"Marketing is common sense. Problem is that common sense, is not common in marketing."

"Use consensus, but remember consensus is not to pick what is best, but what is better."

"It is better to do the right thing wrong, than to do the wrong thing right."

"It is better to do something, than nothing."

"Lead not manage, foresight not forecast."

"Plans fail because of lack of ownership"

"Does it make sense and does it scale?"

"Involve those who will be executing"

"There are always more options."

"Insist on more data."

"Say it so it sticks"

"Just do it!"