Fynsk virksomhed laver helt ny robot og skifter kunderne ud

Robotvirksomheden Robot at Work har det seneste års tid arbejdet hårdt på at finde deres plads i byggebranchen. Oprindeligt startede de med at lave robotter som skulle afhjælpe slidsomme processer på blandt andet byggepladser – men hurtigt fandt de ud af at denne type arbejde er vanskelig at skifte ud med en robot.

Robotløsningen er derimod perfekt til at lave præfabrikerede elementer til store etablerede spillere på markedet. Produkterne er standardiserede, alt er stordrift, og virksomhederne er vant til at investere i produktionsteknologi. Det er et perfekt match.

Den kraftige omlægning har kostet virksomheden mange penge, hvor de i 2021 endte med et minus. I efteråret købte bestyrelsesformand og investor Torben Frigaard nogle aktier i firmaet, og skød derudover flere penge i virksomheden, som har hjulpet godt på vej til allerede at lukke de første million kunder.

I juni er to nye investorer hoppet ombord, som for alvor skal være med til at sætte strøm til den vækst Robot at Work står overfor.

Læs den fulde artikel fra Fyens Stiftstidende her.