Torben Frigaard Ramussen

Business Angel

Kåret som årets Business Angel i 2019

Danish Business Angel 2019

I 2019 fik Torben prisen som Danmarks bedste Business Angel – en titel han modtog, fordi han i en række firmaer på kort tid havde formået at øge omsætningen så markant at det ikke stod til sammenligning. Blandt andet i virksomheden MIR præsterede han på blot nogle få år at 22-doble sin investering, og hos E-conomic lykkedes det at gå fra 10.000 til 110.000 kunder i firmaets regnskabsprogram.

En af de ting som særligt skiller sig ud ved Torbens måde at lede på er, at han er i stand til at ændre mindsettet på de virsomheder han går ind i, og så er han er god til at fokusere på hvad der giver øget værdi. I sin takketale da han modtog prisen sagde han blandt andet: “Der skal være de rigtige mennesker til at lede et firma, for at det kan få succes, og der skal også være en større mening med det, firmaet producerer”.

DanBAN | Investeringer i danske og udenlandske start-ups

Danish Business Angels er Danmarks stærkeste netværk bestående af mere end 300 private investorer, som investerer i start-ups på nationalt og internationalt niveau. Udover 300 aktive investorer udgør de også en partnerkreds bestående af landets førende finansielle virksomheder, revisionsfirmaer, advokatvirksomheder og innovationsmiljøer.

DanBAN og dets medlemmer har foretaget hundredvis af investeringer i både danske og udenlandske startups. De nyeste tal fra medlemsundersøgelse viser, at DanBANs 300 medlemmer har investeret for 365 mio. kr. i startups – det vil sige, investeringer svarende til gennemsnitlig 1 millioner kroner pr dag i 2020.