Converzion henter millioner

Converzion har altid haft mindre fokus på rapporter, snak og rådgivning og tilgengæld mere fokus på praktisk hjælp, konkrete resultater og mere kapital.

Via en samarbejdsaftale med det visionære offentlige tiltag Invest in Odense har Converzion over de seneste 9 måneder hjulpet tre vækstende virksomheder med at skaffe grundlag for og adgang til vækstkapital – og resultaterne er i hus!

Et mindre tocifret millionbeløb i ny vækstkapital sikrer ikke kun ny beskæftigelse, adgang til nye markeder og kraftige vækstrater for de tre virksomheder men er med til at understrege, at selv mindre virksomheder kan med det rette set up tiltrække investorer

De tre virksomheder Trivision, Sensohive og OnRobot har over 9 måneder fået praktisk hjælp fra Converzion. Mindre snak og mere handling har været omdrejningspunktet. Der har skulle skabes resultater, åbnes nye markeder, findes nye salgskanaler, sikres samarbejdspartnere samtidig med at der har skulle arbejdes med salg og marketing, produktudvikling, HR og administrative funktioner – Alt sammen mens man i samarbejde med Converzion arbejdede med at sikre kapital.

Læs mere på Converzion.com

ARTICLES & NEWS