Cybot solgt for stort trecifret millionbeløb

Daniel Johannsen har netop solgt en del af sin it-virksomhed Cybot for et stort trecifret millionbeløb. Iværksætteren er fortsat storaktionær i firmaet, som han og hustruen har investeret alt i siden 2012.

Den fynske robotklynge er kendt for historien om milliardsalg af først Universal Robots og siden Mobile Industrial Robots.

Nu kan it-branchen på Fyn så fortælle en lignende historie om salget af en iværksættervirksomhed, som startede på loftet i en villa i landsbyen Sarup på Vestfyn for otte år siden.

47-årige Daniel Johannsen har solgt en del af sin virksomhed Cybot til den amerikanske investeringsfond FI Partners i New York City for et stort trecifret millionbeløb.

Softwareløsningen gør firmaerne verden over i stand til at beskytte brugernes private oplysninger og bl.a. leve op til GDPR-reglerne i EU.

– Vi er med afstand verdens bedste til det, vi gør, og hele området for e-privacy og beskyttelse af brugerne, når de færdes på nettet, udgør et endnu større marked. Vi har skabt en niche inden for det, vi arbejder med nu, siger han.

Læs hele artiklen: Daniel satsede alt på it-drøm: Fynsk it-firma solgt for stort trecifret millionbeløb