Serieinvestor om accelereret videobrug: "Med det rigtige setup kan man komme hurtigere ud over stepperne i dag"

11. marts 2020 lukkede Mette Frederiksen (S) Danmark ned fra talerstolen i Statsministeriet.

Den fysiske kontakt blev afskåret og afløst af den digitale. Microsoft Teams og Zoom blev allemandseje. Ikke kun til privatbrug, men også professionelt.

Netop den accellererede brug af videokommunikation danner ifølge Torben Frigaard Rasmussen grundlag for nye muligheder i det kommende år. "Mange har skrevet, at verden er blevet tre år mere digital de sidste tre kvartaler. Det tror jeg, der er meget rigtigt i," siger han og fortsætter: "Jeg ser virkelig mange spændende muligheder i det. Det gælder både for de virksomheder, jeg sidder i, og generelt. Fremover kan vi hurtigere skalere og internationalisere vores virksomheder, hvilket altid har været en udfordring."

"Vi har lavet ansættelser både i USA og Australien de sidste par måneder uden fysisk at have mødt dem, vi har ansat. Det var ikke sket tidligere," siger han og tilføjer:

"Med det rigtige setup vil man derfor hurtigere kunne komme ud over stepperne i dag. Og det vil give nye muligheder. Også investeringsmæssigt."

Samlet set har diverse aktiviteter været medvirkende til, at Torben Frigaard Rasmussen i løbet af året har modtaget flere henvendelser fra virksomheder og andre investorer, end han kunne nå at håndtere.

Og den rolle passer ham godt.

"Særligt i disse tider er folk opmærksomme på, at det måske er en god ide at søge lidt råd og sparring, inden man kaster sig ud i et nyt eventyr. Jeg har prøvet en masse ting, og det vil jeg gerne dele ud af," siger han.

Læs here artiklen hos KapitalWatch

ARTICLES & NEWS